Inspirující průvodce pro učitele: Připravte se na školní rok s oslnivým plánem!

Víte, že právě teď máte v rukou klíč k úspěšnému začátku nového školního roku nebo druhého pololetí? Jste tím spojovacím místem mezi znalostmi a budoucností dětí, a právě vy máte možnost tvořit ve třídě, nebo jakékoliv jiné učebně, vzrušující a plodnou atmosféru. Já sama používám plánovací kalendář téměř celý život a protože vím, že školní rok znamená pro pedagogy jedno velké plánování, rozhodla jsem se ten svůj oblíbený formát přetavit do nové svěží podoby vhodné třídní kolektivy.

 

Představuji vám NOVINKU projektu TESTÍK® - Školní kalendář s velmi jednoduchou celoroční hrou (bez příprav)

Nový školní rok, nové možnosti, a teď i nový plánovač, který zazáří jak ve vaší třídě, tak i v rodinném prostředí a nabízí něco, co jste ještě nezažili – celoroční hru bez náročné přípravy. Ať už jste zkušení pedagogové, nebo nováčci, tento inovativní nástroj vám pomůže oživit výuku a zorganizovat akce, které budou děti milovat. Váš pohled na celý školní rok bude od teď úplně jiný!

 

Září 2023 plánovač, kalendář, školní rok 2023

 

Školní plánovací kalendář TESTÍK® je jako kouzelná kniha, která vám ukáže cestu k úspěchu. Nejenže se můžete těšit na zářivé ilustrace, které hýří energií, ale také na praktickou funkčnost. Záleží jen na vás, kde chcete rozvinout svou kreativitu.

 

Jak se dá s kalendářem pracovat a k čemu je vhodný?

  • Kalendář můžete tisknout v barevné nebo černobílé verzi na formát A4 nebo A3
  • Na viditelné a dobře přístupné místo ve třídě nebo doma se dají vyvěsit jednotlivé měsíce nebo celý školní či kalendářní rok
  • Je vhodný pro kolektivy i jednotlivce, ke skupinovému nebo osobnímu využití
  • Jednoduché autorské ilustrace přitahují pozornost dětí a napovídají, co se v daném měsíci pravidelně děje (Ilustrace © Adolf Dudek | Grafika a ilustrace © Jana Vondrušková)
  • Svátky a společné prázdniny jsou v kalendáři již zaznamenané - je třeba doplnit své jarní prázdniny a dny ředitelského volna

 

 

Tipy a inspirace - plánování s lehkostí

Plánovací kalendář TESTÍK® je univerzální nástroj, který přinese radost jak kolektivům, tak jednotlivcům. Umístěte tohoto spolehlivého průvodce na strategické a viditelné místo. Rozviňte svou kreativitu, plánujte a prožijte s dětmi nezapomenutelný akční školní rok!

 

Inspirace a tipy pro třídní kolektivy:

  • Třídní akce, exkurze a výlety
  • Domácí úkoly a projektové dny
  • Tematické dny, týdny, bloky
  • Narozeniny dětí v kolektivu
  • Významné dny a výročí

 

Inspirace a tipy pro osobní nebo rodinné využití:

  • Kroužky, tréninky a jiné akce jednotlivých členů rodiny
  • Společné výlety, dovolené a jiné aktivity
  • Studijní či pracovní plány
  • Provozní povinnosti – nákup, úklid apod.
  • TIP: Každý člen rodiny může mít jinou barvu

 

Plánovač TESTÍK® a malé zázraky, které dokáže

  • Stačí jeden pohled a hned víte, co vás čeká a kde máte naopak prostor pro další aktivity
  • Děti (doma i ve třídě) se nemusí ptát a samy se učí se orientaci v kalendáři
  • Je hned zřejmé, kolik dnů zbývá… do konce školního roku, do konce prázdnin, do určité akce apod.
  • Kalendář je PDF verzi, takže může být jeden list vyvěšen pro všechny a další listy můžete libovolně tisknout pro potřeby jednotlivců

 

Zábavná hra, která inspiruje a motivuje děti k dalším výkonům

Chceme, aby se plánování stalo týmovou zábavou! Proto jsem pro vás připravila jednoduchou, ale účinnou celoroční hru. Sama nejsem zastáncem dlouhých a často příliš složitých celoročních her, na které během školního roku nebývá dostatek času a ještě je třeba jim věnovat notnou dávkou přípravy. Nicméně vnímám, že pro děti je přínosné, když mají přehled o tom, co je kdy čeká a kolik času ještě ve škole stráví. Přidala jsem proto k jednotlivým týdnům v kalendáři jednoduchá kolečka, která toto všechno dokáží vizuálně ošetřit.

Každý týden může být zábavným dobrodružstvím. Ale to není vše – společně můžete vytvořit barvité mozaiky, které budou svědčit o vaší společné cestě. Přesvědčte se sami, jak jednoduché to může být!

 

NÁVOD ke HŘE:

  • Každý týden může jeden z žáků vybarvit příslušné kolečko
  • Lze pracovat i kolektivně – každý z žáků vybarví malou část kolečka. Ale pozor! Ať se jednotlivé barvy (práce ostatních dětí) nepřekrývá
  • Na konci školního roku odstřihněte pruh s kolečky z každého měsíce a slepte je k sobě (jako korálky na šňůrce)
  • Podívejte se, jak pestrou a dlouhou cestu vzděláváním jste už prošli! Zavzpomínejte, co všechno jste se společně dokázali naučit a diskutujte o tom, co se vám líbilo a co byste naopak příště změnili

 

 

Získejte Svůj Kalendář Zdarma!

A teď k tomu nejlepšímu – Stačí jen kliknout a okamžitě máte k dispozici univerzální plánovač v černobílé i barevné verzi. A to není vše! Registrovaní zákazníci již mají plánovač TESTÍK® přímo ve svých mailových schránkách a ti ostatní se mohou kdykoliv registrovat do e-shopu www.testik.cz a získát exkluzivní možnost stáhnout si a neomezeně používat nejen aktuální verzi kalendáře na školní rok 2023/2024, ale i další praktické PDF soubory do výuky. Staňte se součástí komunity, která se chce učit, tvořit a bavit se!

Univerzální měsíční plánovač  Měsíční školní plánovač 2023-2024 TESTÍK

Univerzální měsíční plánovač testík Školní měsíční plánovač testík 2023-2024 

Tak neváhejte! Připravte se na nový školní rok s plánovačem, který spojuje kreativitu s organizací a motivuje děti k dalším výkonům a kolektivní práci. Staňte se průvodci na cestě ke znalostem a zážitkům, které děti budou pamatovat navždy. Stažením školního plánovacího kalendáře TESTÍK® začíná vaše cesta k nezapomenutelnému školnímu roku!  


Ráda bych vás ještě upozornila na jednu důležitou věc

Pokud se vám líbí výhody, které nabízí e-shop TESTIK.cz a rádi byste je sdíleli s kolegy a přáteli, není třeba porušovat autorská práva. Stačí jim jednoduše odeslat odkaz na registrační formulář nebo na tento článek. Ráda je přivítám ve své databázi a budou také moci čerpat všechny výhody, o které jsem vám právě představila. A navíc, jako uvítací dárek je pro ně připravené překvapení! Takže neváhejte a sdílejte tuto skvělou možnost s ostatními tím správným  a legálním způsobem. Společně můžeme podpořit vzdělání a rozvoj dětí ještě více!

 

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER

 

 

PROFIL facebook jana 2

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek pro děti 1. stupně ZŠ

 

Mé produkty jsou výsledkem mé vášně a snahy o inovaci ve vzdělávání. Přinášejí jednoduché, rychlé a efektivní učení, usnadňují práci a šetří čas jak dětem, tak rodičům i pedagogům. Didaktické pomůcky značky TESTÍK® přivádějí děti ke kontinuálnímu a samostatnému učení, pomáhají jim snadno pochopit látku a procvičit ji bez námahy a nechuti. Ráda studuji, tvořím a bavím se prací, která mi dává smysl a pomáhá ostatním.

Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

 
 
 
Zpět do obchodu