3 TIPY na velikonoční AKTIVITY pro děti

Pojďte prožít tak trochu bláznivé Velikonoce s Testíkem! Ať jste s dětmi doma nebo ve škole, přináším vám:

3 tipy na velikonoční aktivity pro děti 

Přestože respektuji vážnost těchto významných křesťanských svátků, rozhodla jsem se přiblížit dětem Velikonoce vtipnější, zábavnější a hlavně zážitkovou formou. 

Velikonoční období, zvyky a tradice Vám krásně ukáže přehledný velikonoční kalendář. Děti si ho ovšem musí nejdříve najít a sestavit! Hledání barevných papírků přece patří mezi oblíbenou aktivitu a když se k tomu přidá trochu dobře zpracovaných informací, je to ideální kombinace.  

 

velikonoční kalendář

 

 

Každý rok se děti nejvíce těší na barevná velikonoční vajíčka. Být takovým vejcem v období Velikonoc, to asi není snadné:-) Jen si to představte! Nejdříve Vás uvaří nebo vyfouknou, pak vás zmalují k nepoznání a nakonec trčíte někde za oknem nebo v košíku. No neutekli byste? A víte co si asi říká takové vajíčko? "Kdybych tak mělo nějaké auto, naskočilo bych a ujelo někam daleko!"

Myslela jsem na ta nebohá vejce a vytvořila sadu VESELÁ AUTÍČKA aneb ÚPRK VAJEC před barvením! Tato nevšední velikonoční dekorace rozesměje a potěší úplně každého! Shlédněte produktové video ZDE a inspirujte se.

 

autíčka na web

 

 

Boží hod velikonoční a Velikonoční pondělí se vždy nesou v duchu bujarého veselí a oslav. V dnešní moderní době by se tehdejší tancovačky daly přirovnat k parádní DISKOtéce! Vytvořte si a nasaďte BLÁZNIVÉ VELIKONOČNÍ DISKO BRÝLE a bavte se!

 

 

Ještě tu je něco, co nesmí chybět! Zpestřete si velikonoční čas, připomeňte si názvy významných dní SVATÉHO TÝDNE a vyzkoušejte si zvyky a tradice, které se v těchto dnech dělávaly. Stáhněte si VELIKONOČNÍ VÝZVU zdarma! 

 Stahuj zde:

 

 VELIKONOČNÍ VÝZVA a INSPIRACE 2024

 

ZDARMA pro všechny

 

 

 

 Bavte se a užijte si letošní Velikonoce s Testíkem!

 

 

 

 

Zpět do obchodu