Rozvoj zrakového vnímání a trénink osové souměrnosti: Aktivity pro předškoláky a děti mladšího školního věku

Každé dítě je jako malý badatel, objevuje svět kolem sebe a jeho smysly jsou jako houževnatí průzkumníci. Zajímá vás, jak rozvíjet zrakové vnímání a procvičit osovou souměrnost vašich ratolestí hravou formou? Mám pro vás výzvu! Je jasné, že děti baví cokoliv, co mohou dělat s rodiči nebo s plnou pozorností nás dospěláků. Stáhněte si jednoduché šablony, popusťte uzdu své fantazii a vydejte se se svými dětmi nebo se svým třídním kolektivem tvořit mistrovská díla! Spojování teček, malování čárek a jednoduchých tvarů zvládne každý, a tak je úspěch zaručen. 

 

Nabízím vám možnost neomezeně stahovat předlohy přímo z klientské sekce e-shopu TESTIK.cz!

Rozvíjení zrakového vnímání má pro děti obrovský význam. Pomáhá jim lépe porozumět tomu, co vidí, a zlepšuje jejich schopnost vnímat detaily, tvary, barvy a rozdíly mezi objekty. Zrakové vnímání tedy představuje základ pro další učení, kreativitu a rozvoj motoriky. Navíc posilujete i kritické myšlení.

 

Co tedy můžete dělat, abyste toto dovednostní pole u svého dítěte posílili?

V klientské sekci e-shopu projektu na podporu vzdělávání TESTÍK® si prohlédněte pracovní listy a vyberte vhodnou šablonu. Můžete, ale nemusíte ji hned stahovat. Po registraci totiž získáte neomezený přístup a můžete si tak kdykoliv a zdarma vybrat a vytisknout další PDF soubory podle potřeba a pokroku vašich dětí.

 

Spojujeme tečky, vytváříme mistrovská díla: Hravé cvičení pro dětské oči!

Zapojte se do práce s dětmi! Malujte jim do šablon jednoduché černobílé nebo barevné čáry, vlnovky či jiné obrazce a nechte děti vaše dílo správně překreslit. Nezapomeňte si občas prohodit role a je dovoleno, a možná i žádoucí, udělat občas nějakou chybičku, kterou by dětičky měly odhalit. 

Zrakové vnímání můžete trénovat i kdykoliv doma nebo venku a nepotřebujete k tomu téměř nic. Zkoušejte různé aktivity:

  • hledání rozdílů a shod (Co je stejné a v čem je rozdíl?)
  • rozlišování barev a tvarů (Najdi červené jablíčko, modré kolo,...)
  • skládání obrazců a puzzle podle předlohy
  • popis obrázku, hřiště, jakéhokoliv místa, kde se právě nacházíte 
  • sluchová paměť (Diktujte dětem, co přesně mají nakreslit, přinést, postavit,...)
  • postřeh, hledání, zapamatování

 

Radujte se z viditelných pokroků vašich ratolestí při bezbolestném učení!

Jste už připraveni rozvíjet zrakové vnímání a trénovat osovou souměrnosti vašich dětí hravou formou? Tak neváhejte a registrujte se na TESTIK.cz ještě dnes! Neomezený vstup do klientské sekce vám otevře dveře do světa zábavy a učení pro vaše malé objevitele. Kromě předloh pro nácvik a procvičování zrakového vnímání zde totiž naleznete ještě hromadu dalších materiálů ke stažení a jako registrovaný zákazník navíc získáte řadu dalších skvělých výhod

 

Můžete vyhrát skvělé ceny třeba i pro celé třídy!

Nezapomeňte sledovat mé facebookové stránky, kde pravidelně pořádám soutěže o nové produkty značky TESTÍK®. Je to skvělá příležitost, jak získat ještě více materiálů pro učení a zábavu vašich dětí, a co je na tom nejlepší, většinou vyhrává každý zúčastněný, a to se vyplatí!

 

Ráda bych vás ještě upozornila na jednu důležitou věc

Pokud se vám líbí výhody, které nabízí e-shop TESTIK.cz a rádi byste je sdíleli s kolegy a přáteli, není třeba porušovat autorská práva. Stačí jim jednoduše odeslat odkaz na registrační formulář nebo na tento článek. Ráda je přivítám ve své databázi a budou také moci čerpat všechny výhody, o které jsem vám právě představila. A navíc, jako uvítací dárek je pro ně připravené překvapení! Takže neváhejte a sdílejte tuto skvělou možnost s ostatními tím správným  a legálním způsobem. Společně můžeme podpořit vzdělání a rozvoj dětí ještě více!

 

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER

 

 

PROFIL facebook jana 2

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek pro děti 1. stupně ZŠ

 

Mé produkty jsou výsledkem mé vášně a snahy o inovaci ve vzdělávání. Přinášejí jednoduché, rychlé a efektivní učení, usnadňují práci a šetří čas jak dětem, tak rodičům i pedagogům. Didaktické pomůcky značky TESTÍK® přivádějí děti ke kontinuálnímu a samostatnému učení, pomáhají jim snadno pochopit látku a procvičit ji bez námahy a nechuti. Ráda studuji, tvořím a bavím se prací, která mi dává smysl a pomáhá ostatním.

Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

Zpět do obchodu