Soutěž o ADVENTNÍ kalendáře a VÁNOČNÍ dárky pro žáky ZDARMA

Advent a Vánoce se kvapem blíží a s nimi i oblíbená každoroční soutěž pro fanoušky a sledující facebookových stránek projektu TESTÍK®. Kouzlem těchto pravidelných soutěží je to, že vyhrává úplně každý a tentokrát tomu nebude jinak. 

 

Co můžete letos vyhrát? 

  • Velký třídní ADVENTNÍ KALENDÁŘ s překvapením (VÁNOČNÍ HRY)

Budete doslova stříhat metr do Vánoc, denně rozbalovat dárečky, lepit samolepky a stylové ilustrace použijete jako ozdoby na stromeček nebo jako visačky na dárky. Navíc můžete skládat šifru a odměnou vám budou 3 vánoční hry s čísly, písmeny a obrázky.

 

  • ADVENTNÍ KALENDÁŘE se samolepkami a vánočním počítáním pro celou třídu

Roztomilé a oblíbené samolepky s vánočními motivy okouzlí a zabaví každého žáka. Každý jich má k dispozici přesně 24, postupně s nimi zdobí svůj papírový vánoční stromeček a rozdávat je můžete třeba za práci v hodině, vypracované cvičení nebo prostě jen tak.

 

  • VÁNOČNÍ MAZÁČEK – HIT letošních Vánoc

Roztomilá figurka s kupónem pro žáky, která rozzáří vánoční besídku v každé třídě a dokonce dokáže zlepšit studijní průměr. I obyčejnou gumu totiž můžete darovat stylově a s nápadem!

 

 

A to není vše! Přidat se do soutěže se vyplatí! 

Každý účastník získá vánoční MINI PEXESO s originálními vánočními ilustracemi v PDF souboru k neomezenému užívání. Mini pexeso se skvěle hodí jako náplň do adventních kalendářů nebo jako drobnost pod stromeček, která dodá svátečním chvílím hravost.

Tři hlavní výherci se mohou radovat hned a na ty ostatní čeká překvapení. Po skončení soutěže (dne 13. 11. 2023) můžete ve svých mailových stránkách, kromě vánočního MINI PEXESA očekávat ještě mega super zvýhodněnou nabídku na zmíněné vánoční drobnosti, která se vám zaručeně vyplatí. Ale POZOR - bude platná pouze 24 hodin!

 

 

Všechny ceny i další zajímavé dárky pro žáky si můžete prohlédnout zde. 


DÁRKY k vánocům pro děti - dárky k vánocům  pro žáky - dárky pro děti do školy

 

 

 

Jak se zúčastnit? Jednoduchá pravidla soutěže: 

Soutěž je určena pro fanoušky a sledující facebookové stránky projektu TESTÍK®.

Přihlašování probíhá od 7.11. do 11.11.2023 a zahrnuje tři jednoduché kroky:

  1. Pod příspěvek o soutěži (zde) napište „soutěžím + počet žáků ve vaší třídě“ (např. soutěžím 23). Pozn.: Max 30 kusů výhry pro 1 třídu
  2. Pokud facebookové stránky projektu TESTÍK® ještě nesledujete, máte možnost s tím začít právě teď. Jak se stát sledujícím: Vpravo pod záhlavím stránky stiskněte tři tečky (...) a vyberte možnost "sledovat"
  3. A to nejdůležitější - do dotazníku, který najdete zde nebo v soutěžním příspěvku, zapište svou emailovou adresu, abych vám mohla po skončení soutěže zaslat slíbenou výhru, informovat vás o výsledcích losování a zaslat vám zvýhodněnou nabídku pouze pro účastníky této soutěže. 

Losování výherců proběhne 13.11.2023 a ceny rozešleme ihned! 

 

 

 

Přeji hodně štěstí a těšíme se na vaši hojnou účast!

 

Jana Vondrušková - profil 1

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek a her pro děti 1. stupně ZŠ

Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

 

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER

 

 

Zpět do obchodu