Nejjednodušší RESET školství ... pravdivě, otevřeně a bez strachu!

Přelom roku je období bilancování a hledání vhodných způsobů, jak v proměnit negace v pozitiva a dál je rozvíjet. Chyby a úspěchy nás posunují, naznačují cestu a umožňují nám růst.

 

Velký dar je, když si své nabyté zkušenosti sami uvědomíme. Ještě mnohem větší dar je, když s nimi dokážeme dál pracovat a rozvíjet je k lepšímu. A největší dar by pro všechny byl, kdyby každý byl schopen své bohaté postřehy předat ostatním … pravdivě, otevřeně a bez strachu!

 

Věci se začnou hýbat až ve chvíli, kdy je pravdivě pojmenujeme. Bilancovat jen tak v duchu nestačí. Je třeba myšlenky přeměnit na slova a takto pojmenované ventilovat, ať už sám pro sebe nebo mezi ostatní. Nabízím zde bezpečné prostředí bez cenzury, kde můžete anonymně sdílet své perličky ze školství.

 

Pojďme všichni, každý za sebe a přesto společně, věnovat 5 minut svého času a udělat to málo, co můžeme pro sebe, naše děti a české školství! Ne nadarmo se říká „začni u sebe“!  Vyvětrejme své pocity, pochvalme se, postěžujme si, poraďme jeden druhému a nechme do nového roku proudit čistý vzduch. Sdílením svých úspěchů, nadšení, chyb, křivd, těžkostí … zkrátka prožitých zkušeností ze školního prostředí pomůžete nejen sobě, ale celému systému!

 

 

Ventilátor školních pocitů - GIF

 

 

Jak se můžete zapojit do tohoto očistného procesu a pomoci RESETovat školství?

Stačí vyplnit dotazník...

 

banner - o mně - tlačítko - to mě zajímá

 

Aby měl tento proces patřičnou váhu, nenechám vaše poznatky jen tak bez povšimnutí odletět.

Přetavím je do hodnotného otevřeného článku a zveřejním na blogu projektu na podporu vzdělávání TESTÍK®. Více informací naleznete přímo v dotazníku.

Sledujte facebookové stránky projektu TESTÍK nebo se přihlaste k odběru newsletteru přímo pod tímto článkem, ať nepromeškáte jeho zveřejnění.

Zpět do obchodu