Podzimní vyrábění ... aneb BEZPEČNÉ DÝŇOVÁNÍ

Mezi tradiční podzimní aktivity a výzdobu neodmyslitelně patří dýně a jejich dlabání. O tomto oblíbeném zvyku existuje mnoho vysvětlení, teorií, příběhů a mýtů. Dočíst se můžeme všelicos...že nás vydlabané a rozsvícené dýně chrání před zlými duchy, že jsou nádhernou ozdobou zahrad a domů nebo dokonce že dlabání dýně není bezpečné, neboť symbolizuje vydlabávání vlastního mozku!  

Letos jsme pro Vás připravili NĚCO NOVÉHO, veselého, zábavného a BEZPEČNÉHO! 

Dýně 1

Pro děti je často těžké a někdy i nemožné vydlabat dýni svépomocí a je pro ně nepochopitelná obava rodičů o jejich bezpečnost. Přesto však neznám dítě, které by nechtělo "dlabat"! Jak z toho ven? Krátkým komiksovým příběhem jednoduše namotivujete děti ke zdobení dýní zcela jiným způsobem, avšak tak, že budou nadšené!

Dýně 2

V naší sadě najdete různé druhy realistických dýní a originálních černobílých doplňků. Díky nim vytvoříte neuvěřitelně efektní a vtipné variace, které vám stylově vyzdobí Vaše obydlí, třídu nebo obchod! Zdobit můžete i opravdové dýně a dýničky...Děti si z nich lehce vyrobí pěkné kamarádíčky!!! Jestli pak v tomto ukázkovém videu rozpoznáte pravou dýni od té papírové?

 

 

 

 

 

Stáhněte si KAMARÁDKU DÝNI ZDARMA zde:

Kamarádka DÝNĚ - Bezpečné dýňování - motivační KOMIKS

Časově omezená akce do 31. 10. 2022!

 

Kompletní sadu Podzimní vyrábění...aneb BEZPEČNÉ DÝŇOVÁNÍ naleznete zde.

 Inspiraci a možnost vložení vlastních výtvorů naleznete zde.

 

Začněte sledovat náš FACEBOOK nebo INSTAGRAM a neunikne Vám žádná podobně výhodná nabídka!

 

dýně 4 

 

 

Zpět do obchodu