Pracovní listy TESTÍK® pro děti v PDF ke stažení ZDARMA

V dnešní době, kdy se vzdělávání často přesouvá do online prostředí, je důležité mít k dispozici kvalitní a praktické materiály, které podpoří učení dětí a zjednoduší práci pedagogům a rodičům. Pokud hledáte zdroj, který vám nabídne užitečné a zábavné pracovní listy pro děti 1. stupně ZŠ, máme pro vás skvělou zprávu. Na e-shopu TESTIK.cz najdete pracovní listy v PDF formátu, a co je nejlepší, můžete si je třeba hned teď a zdarma stáhnout!

Abyste se mohli vydat prozkoumat klientské centrum plné zajímavých souborů ke stažení, je nutné se zaregistrovat. Registrace je jednoduchá, rychlá.

 

Jako registrovaný zákazník navíc získáte řadu dalších skvělých výhod. Představme si je...

PDF soubory ke stažení ZDARMA 

Materiály vhodné pro samostudium a procvičování doma i ve škole. Tyto listy jsou navrženy tak, aby v dětech podpořily zájem o učení a rozvoj dovedností ve různých důležitých oblastech. Zároveň usnadní práci a ušetří finance rodičům a pedagogům. 

Dárek ke každé objednávce

Ke každé objednávce na TESTIK.cz dostanete zdarma dárek dle vlastní volby jako malé poděkování za vaši důvěru a podporu. Kdo by se neradoval, když dostane něco navíc, že?

Množstevní sleva již od 10ks

Zejména základní školy a pedagogičtí pracovníci, kteří potřebují zakoupit více produktů stejného typu najednou (např. pro celou třídu), ocení sníženou cenu, kterou automaticky poskytuji již od 10 ks objednaného zboží.

 

 

Nezapomeňte také sledovat mé facebookové stránky, kde pravidelně pořádám soutěže o nové produkty značky TESTÍK®. Můžete vyhrát skvělé ceny třeba i pro celé třídy! Je to skvělá příležitost, jak získat ještě více materiálů pro učení a zábavu vašich dětí, a co je na tom nejlepší, většinou vyhrává každý zúčastněný, a to se vyplatí!

 

Takže neváhejte a zaregistrujte se na TESTIK.cz, abyste mohli tyto výhody hned a neomezeně čerpat!

Jednoduchý registrační formulář na vás čeká právě tady.

 

Pamatujte, že vzdělání je klíčové pro rozvoj a budoucnost vašich dětí. A s vhodnými vzdělávacími a didaktickými pomůckami TESTÍK® můžete přispět k jejich úspěchu ve škole a v životě. Nechte je objevovat nové dovednosti, rozvíjet svou kreativitu a bavit se při učení. Vaše děti si zaslouží ten nejlepší vzdělávací materiál, který jim pomůže růst a dosáhnout svého plného potenciálu. 

 

Ráda bych vás ještě upozornila na jednu důležitou věc

Pokud se vám líbí výhody, které nabízí e-shop TESTIK.cz a rádi byste je sdíleli s kolegy a přáteli, není třeba porušovat autorská práva. Stačí jim jednoduše odeslat odkaz na registrační formulář nebo na tento článek. Ráda je přivítám ve své databázi a budou také moci čerpat všechny výhody, o které jsem vám právě představila. A navíc, jako uvítací dárek je pro ně připravené překvapení! Takže neváhejte a sdílejte tuto skvělou možnost s ostatními tím správným  a legálním způsobem. Společně můžeme podpořit vzdělání a rozvoj dětí ještě více!

 

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER


 

 

PROFIL facebook jana 2

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek pro děti 1. stupně ZŠ

 

Mé produkty jsou výsledkem mé vášně a snahy o inovaci ve vzdělávání. Přinášejí jednoduché, rychlé a efektivní učení, usnadňují práci a šetří čas jak dětem, tak rodičům i pedagogům. Didaktické pomůcky značky TESTÍK® přivádějí děti ke kontinuálnímu a samostatnému učení, pomáhají jim snadno pochopit látku a procvičit ji bez námahy a nechuti. Ráda studuji, tvořím a bavím se prací, která mi dává smysl a pomáhá ostatním. Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

 

Zpět do obchodu