Dárky pro žáky: Cestovatelský zážitkový deník – nejlepší volba nejen pro učitele 1. stupně ZŠ!

Učitelé se na začátku i na konci školního roku často potýkají se záludnou otázkou: Dávat nebo nedávat dárky žákům na přivítanou nebo na rozloučenou? A pokud ano, jaké dárky vybrat, aby byly zajímavé, krásné, nadchly žáky a přinášely vzdělávací přidanou hodnotu? S odměnami a motivací si lámou hlavu i rodiče.

Ať jste pedagog nebo rodič, hledat už nemusíte, protože zde je odpověď. Cestovatelský zážitkový deník je skvělým řešením, které si můžete dopřát za pouhých pár korun a zůstane vám na vždy! Zaručeně zazáříte před zraky svých dětí nebo žáčků a deník se stane jejich oblíbeným spojencem nejen o prázdninách! 

 

A nejlepší na tom je, že ho můžete získat i ZDARMA!

Jak na to se dozvíte na konci tohoto článku.

 

Cestovatelský zážitkový deník TESTÍK - 1

 

Jak zabavit děti (nejen) o prázdninách

Tato novinka značky TESTÍK® je inovativním průvodcem pro děti, a to nejen během prázdnin. Obsahuje prvky zážitkové pedagogiky a je navržen tak, aby dětem při jejich prázdninových dobrodružstvích ukázal, jak velcí cestovatelé jsou a zda jim jejich vášeň pro objevování světa nepřerostla přes hlavu, a to doslova!

Atraktivní miniskládačka vypadá jako peněženka nebo dětské leporelo a umožňuje dětem stát se sběrateli zážitků, ať už jsou to prázdninová dobrodružství, cestování nebo vzdělávací aktivity. Je skvělým pomocníkem pro poznávání jednotlivých krajů ČR a zlepšování orientace na mapě, kde si majitelé deníků mohou označovat již navštívená místa a kraje.

 

Cestovatelský zážitkový deník TESTÍK

Skvělý nástroj nejen pro rozvoj komunikačních dovedností

Cestovatelský deník je k dispozici ve formátu PDF souboru a může být využíván opakovaně. Vnitřní karty si můžete kdykoliv vytisknout a sbírat zážitky do nekonečna. Jeho výroba a složení jsou velmi jednoduché a přizpůsobené i pro mladší děti, které s nepatrnou pomocí rodičů či pedagogů v pohodě zvládnou deník sestavit a s radostí do něj zapisovat své zážitky, třeba jen pomocí jednoduchých obrázků.

Tento hotový deník podporuje rozvoj komunikačních dovedností. Stává se skvělým nástrojem pro děti, aby mohly později vyprávět o svých zážitcích. Už nezapomenou, co, kdy, kde a s kým zažily! Povídání o prázdninách se tak stane hračkou i pro introverty a stydlíny.

Kreativní děti ocení univerzální kartičky, které lze použít k označení jakéhokoliv zážitku nebo historky. Aktivní děti zase ocení možnost zapisování a odškrtávání jednotlivých předtištěných položek.

 

Cestovatelský zážitkový deník pro holky a kluky 1. stupně ZŠ

Tak neváhejte a pořiďte dětem ideálního společníka na prázdniny, který je zábavný, praktický a vzdělávací zároveň. Podpořte rozvoj svých dětí s tímto jedinečným nástrojem a dopřejte jim nezapomenutelné léto plné dobrodružství, zážitků a objevů. 

 

Jak můžete tento deník získat?

  • Cestovatelský zážitkový deník je k dispozici v e-shopu TESTÍK (zde) jako stálý produkt. Můžete si ho tedy kdykoliv zakoupit, zabavit děti nebo se s nimi těšit ze společného tvoření a sbírání zážitků. 

 

  • Vyfoťte produkty značky TESTÍK® a získejte PDF soubor CESTOVATELSKÝ ZÁŽITKOVÝ DENÍK zdarma! 

        1. Jak produkty vyfotit?

  • Přímo v otevřeném dodaném balíčku
  • Na školní lavici (nebo kdekoliv v učebně) s pozadím vaší třídy
  • V dlaních dětí nebo přes rameno (aby nebyl vidět obličej), např. při práci s pomůckami
  • … zkrátka tak, abych mohla takovou fotku použít na sociálních sítích a webových stránkách 

     

    POZN.: Zasláním fotografie souhlasíte s tím, že ji mohu za tímto účelem použít.      

        2. Jak deník získat

  • Fotku nebo odkaz na příspěvek mi zašlete na mailovou adresu: projekttestik@email.cz a obratem vám zašlu slíbený PDF soubor
  • Pokud ho již máte, můžete si vybrat jakýkoliv jiný PDF soubor z mé aktuální nabídky

 

 

 

 

 

 

 Zaregistrujte se na TESTIK.cz, abyste si mohli hned stáhnout další užitečné soubory.

Jednoduchý registrační formulář na vás čeká právě tady.

 

Po registraci můžete rovnou pomocí odkazu, který se vám zobrazí po odeslání formuláře,

vstoupit do klientského centra a neomezeně stahovat.

Sekce s PDF soubory zdarma ke stažení se vám zobrazí kdykoliv po přihlášení vpravo nahoře v hlavním menu.

 

 

Nezapomeňte také sledovat mé facebookové stránky, kde pravidelně pořádám soutěže o nové produkty značky TESTÍK®. Můžete vyhrát skvělé ceny třeba i pro celé třídy! Je to skvělá příležitost, jak získat ještě více materiálů pro učení a zábavu vašich dětí, a co je na tom nejlepší, většinou vyhrává každý zúčastněný, a to se vyplatí!

 

Ráda bych vás ještě upozornila na jednu důležitou věc

Pokud se vám líbí výhody, které nabízí e-shop TESTIK.cz a rádi byste je sdíleli s kolegy a přáteli, není třeba porušovat autorská práva. Stačí jim jednoduše odeslat odkaz na registrační formulář nebo na tento článek. Ráda je přivítám ve své databázi a budou také moci čerpat všechny výhody, o které jsem vám právě představila. A navíc, jako uvítací dárek je pro ně připravené překvapení! Takže neváhejte a sdílejte tuto skvělou možnost s ostatními tím správným  a legálním způsobem. Společně můžeme podpořit vzdělání a rozvoj dětí ještě více!

 

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER

 

 

PROFIL facebook jana 2

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek pro děti 1. stupně ZŠ

 

Mé produkty jsou výsledkem mé vášně a snahy o inovaci ve vzdělávání. Přinášejí jednoduché, rychlé a efektivní učení, usnadňují práci a šetří čas jak dětem, tak rodičům i pedagogům. Didaktické pomůcky značky TESTÍK® přivádějí děti ke kontinuálnímu a samostatnému učení, pomáhají jim snadno pochopit látku a procvičit ji bez námahy a nechuti. Ráda studuji, tvořím a bavím se prací, která mi dává smysl a pomáhá ostatním. Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

Zpět do obchodu