Adventní kalendář - PŘEKVAPENÍ!

Vánoce se kvapem blíží...s naším adventním kalendářem můžete stříhat metr do VÁNOC, a to téměř doslova! Je bez mála metr dlouhý a opravdu se stříhá! Má totiž 24 balíčků a každý prosincový den si jeden ustřihnete a zároveň postupně zdobíte stromeček - buď přiloženými samolepkami s krásnými originálními obrázky nebo ozdobičky jednoduše vybarvíte.

IMG_20211112_121440

Zhotovení adventního kalendáře je velice jednoduché. Zdlouhavé plnění a zdobení pytlíčků či krabiček už je minulostí. Teď připravíte rovnou 8 balíčků najednou. Stačí vystřihnout a jednoduše slepit. Rovněž s vymýšlením vhodných drobností (tedy náplní do běžných adventních kalendářů) je konec! Pokud nechcete, nemusíte kalendář ničím plnit a přesto zastane svou funkci úžasu, napětí a překvapení! Vystačíte si s přiloženými samolepkami. Každý den si děti mohou ozdobit svůj stromek jednou samolepící ozdobičkou. Součástí sady na výrobu adventního kalendáře je i 12 kusů papírových koleček s úsměvnými a vánočně naladěnými obrázky. Můžete s nimi ozdobit vánoční přáníčka, vyrobit ozdobičky na opravdový stromek nebo třeba stylové visačky na dárky!

IMG_20211112_122906

A to není všechno! V každém balíčku je totiž rovnou předtištěna šifra na každý den. Děti tak postupně složí VÁNOČNÍ VZKAZ a získají HESLO a návod potřebný ke stažení a otevření ODMĚNY! Odměnu za poctivé plnění kalendáře si zaslouží přeci každý! Připravili jsme pro Vás soubor tří vánočních her. Děti se zabaví a procvičí si postřeh, paměť, slovní zásobu a zrakové vnímání. Myslíme na Vaše pohodlí! Nechte děti luštit šifru a pátrat po odměně. Vy už ale můžete být dávno připraveni a ono překvapení pořídit rovnou kvalitně vytištěné na vhodném tvrdším a kvalitním papíře, aby splnilo očekávaný efekt! 

IMG_20211112_122434  IMG_20211111_165248

Přeci jen byste chtěli dětem adventní kalendář trochu zpestřit nebo osladit? Přinášíme Vám několik typů, jak na to. Do kapsiček se bez problémů vejdou menší sladkosti, žvýkačky a bonbóny. Každý balíček můžete doplnit o milý vzkaz. Právě o vánocích je ta pravá chvíle, kdy dát svým blízkým a hlavně dětem najevo, že je máme moc rádi a že nám na nich záleží! Zdá se Vám náš adventní kalendář až moc jednoduchý? Můžete do každého balíčku jednoduše připsat drobný úkol. Mohou třeba spočítat nějaký příklad nebo odpovědět na otázku z učiva, které aktuálně probírají ve škole...teprve pak od Vás získají samolepící ozdobičku! A jak zaujmout teenagery? Úplně jednoduše...není to sice moc vánoční, ale funguje to:-) Vložte do každého balíčku jednu minci. Celkovou hodnotu adventního kalendáře si tak zvolíte podle sebe! Mince různě kombinujte, aby se nedala odhadnout celková hodnota. Když budou děti poctivě odstřihovat balíčky, střádat mince a luštit vánoční vzkaz, můžete slíbit vyplacení dvojnásobku nasbírané částky.

Návod a ukázku si prohlédněte zde:

 

Zde je pro Vás připravené VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ! Stáhnout si ho může kdokoliv! Otevřít se ho podaří ale jen tomu, kdo poctivě luštil a zjistil správné heslo z vánočního vzkazu adventního kalendáře:

PŘEKVAPENÍ - pdf soubor k tisku ZDE

 

Příjemné prožití adventního času a svátků vánočních přeje 

TESTIK.cz

 

 

Zpět do obchodu